ReflectionConcept

Omdat de vraag ‘Hoe wilt u wonen, nu en later’ niet in alleen kan worden gesteld in Zeist en omgeving, ontwikkelen we deze unieke levensloopbestendige villa’s ook graag bij ú in de buurt.

Het niet meer nodig hebben van een eigen tuin, geeft ongekende mogelijkheden. Niet alleen voor u, maar ook voor het creëren van bijzondere plekken die grenzen aan openbaar groen of parken. Of op landgoederen waar afgebakende eigen tuinen niet wenselijk zijn. Het delen van een tuin past dan ook volledig in het huidige tijdsbeeld.

We kunnen ons voorstellen dat deze vraag (‘hoe u wilt wonen, nu en later’) ook bij u stof tot nadenken heeft gegeven. En dat u – al dan niet samen met anderen – misschien een locatie voor ogen hebt waar dit misschien mogelijk is.

Wij denken daarover graag met u mee. Want ook wijzelf stellen ons sinds de oprichting van MOD en VILLAWORK elke dag de vraag: ‘Hoe blijven wij ontwikkelen en bouwen met impact voor de mens en zijn omgeving, nu en later?’ En zo kan reflectie bijdragen aan het antwoord op de vraag hoe u écht wilt wonen.

Ook dit concept?

Neem contact met ons op.

 

Ik heb interesse

Interesse?

ReflectionZeist is een ontwikkeling van de makers van Meer. Meer schoonheid, kwaliteit, duurzaamheid.

Team MOD INVEST B.V

Bent u klaar voor een zeer exclusieve villa die in alle opzichten uniek is? Kies dan voor een Reflection-villa. Breder, lichter en dus meer woongenot. De buitenruimte gaat grenzeloos over in de natuur van het Utrechts Landschap. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op.

privacy-verklaring | algemene voorwaarden
Ontwerp: INZPIRE Design & Communicatie | Webdevelopment: Haagen Internet